به گزارش خبرنگارمهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی شامگاه سه شنبه در مراسم سالروز شهادت شهید مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه با بیان اینکه رسالت حوزه و دانشگاه جهت دادن به علم است، گفت: رسالت علم دور کردن انسان از خود محوری و خود پرستی است و وحدت حوزه و دانشگاه باعث می شود تا دانشجویان، جوانان و طلاب احساس آزادی اندیشه و فضای توسعه و افزایش فضای اختیارمندی کنند.
وی با بیان اینکه امروز علم قاتل جان بشر شده و با اشاره به اینکه با پیشرفت علم گرفتاری های انسان های بیشتر شده است، گفت: بشر امروز با عقل زندگی نمی کند و همه جنایت های کنونی نشات گرفته از علم بدون عقلانیت بشر است.
امام جمعه همدان همچنین با بیان اینکه در عصرحاضر بشر برای استخراج نفت و طلا و دیگر مواد با ارزش از زمین تلاش می کند، افزود: همین انسان تاکنون برای دستیابی به عقل و استخراج آن کاری نکرده و همه جنایات و ناهنجاری هایی که در دنیا اتفاق می افتد به دلیل علم بدون عقلانیت است.
آیت الله محمدی در پایان با تاکید بر اینکه همه علوم اسلامی هستند و هیچ علمی را در دنیا نمی توان پیدا کرد که اسلامی نباشد، یادآورشد: رسالت حوزه و دانشگاه اینست که به همه علوم جهت عرفانی و خدایی بدهد و لکه ننگی که مبنی بر غیر اسلامی بودن برخی علوم زده شده را پاک کند.
رشد عقلی و علمی دانشگاه بوعلی با عمر ۴۰ سالهاش همخوانی دارد
رئیس دانشگاه بوعلیسینا همدان هنیز م در این مراسم با اشاره به اینکه ۴۰ سال از تأسیس دانشگاه بوعلیسینا میگذرد، اظهار کرد: رشد عقلی و علمی دانشگاه بوعلی با عمر ۴۰ سالهاش همخوانی دارد اما توسعه فیزیکی آن مطابق یک دانشگاه ۴۰ ساله نیست.
منصور غلامی با تأکید براینکه ۴۰ سال از تاسیس دانشگاه بوعلی سینا می گذرد اما متاسفانه به مدت ۴۰ سال رشد جسمی نداشته است، اظهارداشت: برخلاف رشد جسمی، این دانشگاه رشد عقلی و علمی خوبی در این مدت کسب کرده به طوری که براساس شاخص هایی که وزارت علوم و تحقیقات تعیین کرده دهمین دانشگاه جامع کشور است.
وی ادامه داد: دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان در برخی از شاخصها از جمله بخش های خاصی از علوم، مقالات چاپ شده، همکاری با بعضی از مراکز صنعتی کشور رتبههای برتر کشوری را از آن خود کرده و جایگاه های خوبی را به دست آورده اند.
غلامی با اشاره به اینکه این دانشگاه در بحث توسعه فیزیکی تاخیرداشته است، یادآورشد: طرح جامع و راهبردی این دانشگاه تهیه شده و بزودی به تصویب نهایی می رسد.
وی با تاکید براینکه سیاست های پیش بینی شده برای دانشگاه بوعلی در مرحله نخست حل مشکلات استانی و سپس بررسی نیازهای ملی است، عنوان کرد: برای توسعه زیرساخت این دانشگاه نیازمند مساعدت های مالی و کمک های ریاست جمهوری هستیم.
نظر شما